”Liisa Sauson uniikit designkäsineet yhdistävät suomalaisen käsityötaidon iloiseen värileikkiin. Maailman parhaista materiaaleista tehdyt nahkakäsineemme valmistetaan Turengissa, käsinesukumme perinteitä, oppeja ja kaavoja kunnioittaen, pelkistetyn estetiikan rajoja rikkoen. Sillä meistä parhaat käsineet saavat lämmittää mieltä vähintään yhtä paljon kuin käsiä.” -Liisa Sauso

Korona yhdisti valokuvakauppiaan ja käsineiden tekijän

Kun astut fotoliikkeeseen ottamaan esimerkiksi passikuvaa, et varmaan ensimmäisenä ajattelisi, että saatat lähteä sieltä suomalaiset käsintehdyt nahkakäsineet mukanasi. Meillä Vantaan Korsossa se on mahdollista. Korona yhdisti lähes 25 vuotta yrittäjänä toimineen valokuvaaja Marja Ruusun ja käsineiden tekijän Liisa Sauson. Marja on suuri Liisa Sauson käsineiden fani. Syksyn tullen omat vanhat käsineet näyttivät siltä, että olisivat päivitystä vaille. Koronasta johtuen kaikki messut oli peruttu, mistä tavallisesti Marja on tottunut käsineet ostamaan. Jotain oli keksittävä sillä kuvaus kalenteri tyhjeni ja myymälä muuttui hiljaiseksi. Marja otti puhelimen käteen syyskuussa 2020 ja soitti Liisa Sausolle, niin lähti ihana yhteistyö käyntiin. Käsineiden suosio yllätti kaikki jo samana vuonna.

Käsinevalikoima on kasvanut vuosien aikana ja nyt fotokauppa Studio Ruusun hyllystä löytyy laaja valikoima käsineitä naisille ja miehille.

Olemme pääkaupunkiseudun isoin jälleenmyyjä.

Käsinelahjakortit saatavilla myymälästä tai sähköisenä. Kysy lisää.

Lämpimästi tervetuloa!