PENTAX AD 9×28 WP

Laadukkaat kiikarit suurella tarkennusrenkaalla.

Uusien monipäällystepinnoitettujen linssien, vaihekorjausen, BaK4-prisman ja parannetun valoinläpäisyn omaavan pinnoituksen ansiosta Pentax AD -kiikarit tuottavat veitsenterävän suurikontrastisen kuvan. Ne sisältävät kaikki laatuominaisuudet, jotka löytyvät koko Pentaxin kattoprismakiikariden sarjasta: sisäinen tarkennusjärjestelmä, vesi- ja pölysuojaus, typpitäytteinen rakenne, kumipinnoitettu runko, täsmällinen tarkennusrengas sekä ylös käännettävät silmäsuppilot. Nykyaikaisen muotoilun, pienenkoon ja korkea suorituskyvyn ansiosta ne tarjoavat erinomaisen katselunautinnon.

PARHAAT OMINAISUUDET:

Kompakti ja kevyt: Tasapainoisen pienen koon ja laadukkaan kuvanlaadun ansiosta tämä kiikari on helposti pakattavissa mukaan retkelle, kun sekä pieni koko että keveys ovat tärkeitä.

Erinomainen kuvanlaatu: Kiikarin premium monikerros-pinnoitus varmistaa maksimaalisen valonläpäisyn, tarjoten kirkkaita ja todenmukaisia kuvia laajimmassa mahdollisessa katseluympäristössä.

Kestävä rakenne: Kiikarin kestävä rakenne sisältää lasikuituvahvisteisen polykarbonaatin, joka yhdistää keveyden ja kestävyyden. Lisäksi kiikari on veden- ja sumunkestävä, soveltuen vaativiin ulkoilmaolosuhteisiin.

Täysin vedenpitävä ja typpitäytetty (JIS Class 6)

Ominaisuudet:

  • Suurennus: 9x
  • Objektiivilinssin halkaisija: 28 mm
  • Näkökenttä 1000 metriä kohden: 98 m
  • Silmäetäisyys: 18 mm
  • Vedenpitävä ja typpitäytteinen: Kestää äärimmäisiä sääolosuhteita, jopa 1 metrin syvyydessä (JIS-luokka 6)
  • Koko ja paino: 117 x 115 mm
  • Kehittynyt kaksoistarkennusjärjestelmä, helppo diopterin säätö, vahvistettu runko
  • Takuu 20 vuotta

 

Miksi juuri tämä kiikari kannattaa valita lintujen tarkkailuun? Pentax AD 9×28 WP kiikari tarjoaa tinkimätöntä suorituskykyä, kestävyyttä ja kompaktia kokoa, jotka tekevät siitä ihanteellisen valinnan lintujen tarkkailuun. Sen vedenpitävyys ja typpitäyttö mahdollistavat huippusuorituksen äärimmäisissä sääolosuhteissa, ja premium monikerros-pinnoitus varmistaa kirkkaat ja terävät kuvat, joiden avulla voit tarkkailla lintuja entistä tarkemmin ja nauttia luonnosta täysin siemauksin. Valitse Pentax AD 9×28 WP kiikari ja avaa uusi näkökulma lintujen tarkkailuun!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös